Ingrediënten

  • 2 kipfilets in stukjes gesneden
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 el bloem
  • 0.5 broccoli in bloemetjes gesneden
  • 1 rode paprika in stukjes gesneden
  • 1.5 el mae ploy rode curry pasta
  • 250 ml kokosroom
  • 1 limoen

Bereiding


Stap 1
Doe de olijfolie in een wok en bak de stukjes kipfilet met wat peper en zout in de wok gaar.

Stap 2
Bak kort een el bloem mee tot die gaar is en haal de kipfilet uit de pan en leg even apart.

Stap 3
Roerbak de brocolli in de wok tot die gaar is (eventueel even wat water toevoegen zodat het sneller gaar stoomt en haal ook de brocolli eruit.

Stap 4
Doe de rode curry in de wok en bak even tot het pruttelt.

Stap 5
Doe vervolgens de kip , brocolli en de gesneden paprika in de pan en bak mee tot het warm is.

Stap 6
Voeg vervolgens de kokosroom toe. Goed roeren tot het 1 geheel is en daarna afmaken met het sap van de limoen.

Stap 7
Serveer met rijst en eventueel nog een extra partje limoen om het zelf nog extra op smaak te brengen.

Variatietips

  1. Gebruik andere groenten die je in huis hebt.
  2. Vervang de kipfilet door kippendijfilet.
‹ Terug