28 augustus 2005
4 personen
150 minuten

Ingrediënten

  • 1 hele kip
  • mespuntje trassi
  • 1 bouillon-blokje
  • sereh het zachte gedeelte fijn gesneden
  • koenir een vingerlengte
  • 2 groene salam bladeren
  • assem zonder pit
  • 4 stuks rode lomboks
  • zout
  • 1 eetlepel ketjap
  • suiker

Variatietips

  1. Lekker met nasi en groente

Bereiding

Stap 1
De ingredi�nten zijn oeleken, daarna in een kommetje samen met de ketjap mengen. vervolgens de opengsneden kip er goed mee inwrijven. laat de boemboe (marinade) een uur in het vlees trekken en vervolgens � 1 uurtje in de grilloven op 180�c gaar roosteren.

Variatietips

  1. Lekker met nasi en groente

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gebakken haantje

    2

    120 minuten

  • Sambal goreng tempeh en tahoe van mams

    2

    20 minuten

  • Kipfilet in tomatensaus

    4

    30 minuten

  • Piendang ketjap van krabbetjes

    2

    120 minuten