18 september 2010
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 2 stuks tilapia filet
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • rode pesto
  • bloem

Variatietips

  1. Lekker met een salade of boontjes en aardappelen of rijst.
  2. Je kan de tilapia ook vervangen door een andere stevige witvis zoals Victoria baarsfilet of zeewolffilet.

Bereiding

Stap 1
Smeer beide tilapiafilets aan beide kanten met olijfolie in en bestrooi beide kanten met peper en zout.

Stap 2
Smeer één kant van beide filets in met rode pesto.

Stap 3
De filet licht door de bloem halen, dit zorgt ervoor dat de filet het vocht vasthoudt en lekker sappig blijft.

Stap 4
Vervolgens de filets bakken in 8 - 10 minuten.

Variatietips

  1. Lekker met een salade of boontjes en aardappelen of rijst.
  2. Je kan de tilapia ook vervangen door een andere stevige witvis zoals Victoria baarsfilet of zeewolffilet.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Notenvis met aardappeltjes, prei en sojascheuten

    4

    50 minuten

  • Gevulde kipfilet met zalmmousse

    2

    30 minuten

  • Crispy and spicy visnuggets piri piri

    4

    15 minuten

  • Gevulde paaseieren met tonijn (Pasen)

    6

    30 minuten