18 september 2010
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 2 stuks tilapia filet
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • rode pesto
  • bloem

Variatietips

  1. Lekker met een salade of boontjes en aardappelen of rijst.

Bereiding

Stap 1
Smeer beide tilapiafilets aan beide kanten met olijfolie in en bestrooi beide kanten met peper en zout.

Stap 2
Smeer één kant van beide filets in met rode pesto.

Stap 3
De filet licht door de bloem halen, dit zorgt ervoor dat de filet het vocht vasthoudt en lekker sappig blijft.

Stap 4
Vervolgens de filets bakken in 8 - 10 minuten.

Variatietips

  1. Lekker met een salade of boontjes en aardappelen of rijst.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!