29 november 2006
10 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 2 komkommers
  • 100 gr zalmsnippers
  • 1 blikje tonijn
  • bakje roomkaas
  • bekertje crème fraîche
  • sap van een halve citroen
  • halve rode ui, gesnipperd
  • 1 el mayonaise
  • snufje paprikapoeder
  • peper en zout
  • verse peterselie
  • verse bieslook

Bereiding

Stap 1
Snijd de komkommers in plakken van twee centimeter. Hol de plakjes een beetje uit en leg op een mooie schaal.

Stap 2
Meng de zalmsnippers met de crème fraîche en het sap van de citroen.

Stap 3
Meng de tonijn met de ui en de mayonaise.

Stap 4
Meng de roomkaas met paprikapoeder, peper en zout.

Stap 5
'Vul' de komkommertjes nu elk met een ander mengseltje.

Stap 6
Bestrooien met de peterselie en bieslook. Serveren maar!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Hartige rijstmuffins

    3

    60 minuten

  • Crêpes met zalm en kaas

    2

    15 minuten

  • Gegrilde champignons

    8

    15 minuten

  • Fabs gevulde eieren

    10

    20 minuten