3 januari 2006
10 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • stuk roombrie
  • stuk roche baron
  • stuk roquefort
  • rondje camembert
  • rondje geitenkaas
  • pijnboompitjes
  • gehakte walnoten
  • bleekselderij in halve schijfjes
  • stukjes ananas
  • blikje mandarijntjes, uitgelekt
  • boter
  • stokbrood, gesneden
  • verse peterselie

Bereiding

Stap 1
Laat als eerste alle kazen goed op kamertemperatuur komen.

Stap 2
Schik nu de kazen op een schaal.

Stap 3
Verdeel de overige ingrediënten allemaal in aparte bakjes.

Stap 4
Zet de bakjes tussen de kazen in.

Stap 5
Bestrooi de kazen met een toefje verse peterselie.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kip met korstje van kerrie en yoghurt

    2

    45 minuten

  • Gevulde paaseieren met tonijn (Pasen)

    6

    30 minuten

  • Kaaskroketjes

    4

    10 minuten

  • Aardappel-kaaskrokantje

    4

    30 minuten