1 april 2006
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • flinke bos verse munt
  • flinke hand koriander
  • olijfolie
  • 1 el komijnzaad
  • klein stukje rode peper

Variatietips

  1. Schep wat yoghurt door de saus.
  2. Serveer bij Indiase Samosa's.
  3. Gebruik als dipje met rauwe groenten zoals wortel, komkommer, paprika, radijs en bleekselderij.

Bereiding

Stap 1
Laat het komijnzaad even 'zweten' in een droge koekenpan.

Stap 2
Haal de blaadjes munt van de steeltjes. Doe samen met de koriander en de rode peper in een keukenmachine.

Stap 3
Maal goed fijn en giet er een scheut olie bij. Nog een keer malen. Zorg ervoor dat het geheel erg dik blijft.

Stap 4
Schep de saus in een bakje. Schep het komijnzaad door het mengsel heen.

Stap 5
Laat even staan zodat de smaken goed kunnen mengen.

Variatietips

  1. Schep wat yoghurt door de saus.
  2. Serveer bij Indiase Samosa's.
  3. Gebruik als dipje met rauwe groenten zoals wortel, komkommer, paprika, radijs en bleekselderij.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!