10 maart 2010
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr verse zalm
  • 2 uien
  • gemberpoeder
  • bruine suiker
  • citroensap
  • 1 dl ketjap
  • 1 paprika (rood of oranje)
  • half kopje water

Variatietips

  1. Voeg eens een klein scheutje balsamico toe.

Bereiding

Stap 1
Snij de zalm in blokjes. Bak ze even op een hoog vuurtje even lekker bruin en draai ze voorzichtig zodat ze heel blijven. Haal het uit de pan en fruit nu de fijn gesneden uien en paprika even. Strooi hierover het gemberpoeder en voeg de ketjap en citroensap door en de bruine suiker. Voeg het half kopje water toe en laat het even koken met de deksel er op. Daarna nog even zonder deksel laten inkoken totdat het de gewenste dikte heeft gekregen. Voeg de zalm toe en serveer het met rijst. Verrassende smaken...

Variatietips

  1. Voeg eens een klein scheutje balsamico toe.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten