Ingrediënten

  • 250 gr sukadelapjes
  • snufje zout
  • snufje peper
  • 50 gr margarine
  • 2 uien
  • 10 gr bloem
  • 0.2 l bier
  • 1 laurierblad
  • 1 tl tijm
  • 4 gr suiker
  • 1 ml azijn
  • 1 sneetje brood zonder korst
  • 5 gr mosterd

Bereiding


Stap 1
Snij de uien.

Stap 2
Bestrooi de sukadelapjes met zout en peper en wentel de lapjes door de bloem.

Stap 3
Laat de margarine in een braadpan smelten en bak de lapjes op hoog vuur aan beide kanten om en om.

Stap 4
Haal de lapjes uit de pan en fruit de gesneden uien in hetzelfde vet en voeg de rest van de ingrediënten toe.

Stap 5
Schep het vlees vervolgens terug en laat het zachtjes in max 60 minuten gaar sudderen met de deksel op de pan.

Variatietips

  1. Lekker met aardappeltjes en groente (bv versie snijbonen).
‹ Terug