Preitaart

Ja ja mijn eerste keer! In februari ben ik voor mijn swiepswapswoep gekoppeld aan 365 dagen lekker eten bij Daniëlle van swiepswoepswap.

Het idee is super leuk! Ik mocht lekker scrollen door Danielle haar recepten op haar insta en website en vond een Hollandse variatie met rode kool, gehakt en aardappels. Aangezien Hollands koken als Indo niet mijn sterkste kant is is het een leuke uitdaging om aan haar recept een eigen draai te geven. Het uitgangspunt blijft wel een ovenschotel zoals het oorspronkelijke recept met dezelfde ingrediënten maar dan met mijn twist. Mijn versie van haar recept rode kool ovenschotel en kijk voor het originele recept op haar instagram 365 dagen lekker eten instagram en voor nog veel meer andere recepten.

Het tweede gerecht die ik gekozen heb is een quiche met prei. Aan het originele recept van de preitaart heb ik als extra toevoeging kastanje champignons, pijnboompitten en 4 hartjes toegevoegd, mijn swiepswoepswap versie.

Was erg leuk om aan Daniëlle gekoppeld te zijn en genoten van haar recepten met mijn eigenwijze twist.

Christina van Christina Food Life is aan mij gekoppeld en heeft van mijn zuurkoolquiche een vegetarische variant gemaakt, echt zo leuk! Overigens heeft zij veel meer leuke recepten op haar site staan dus ga zeker even kijken!

Ik kijk alweer uit naar de volgende swiepswoepswap, wat een leuke ervaring!