Ewits spareribs dry-rub

//Ewits spareribs dry-rub
Geplaatst: 28 mei 2018
Categorie:

Ingredi├źnten (2 personen)

  • Dry rub:
  • 2 el bruine basterd
  • 1 el 5-spice kruiden
  • 1 el oregano
  • 1 el knoflook poeder
  • peper
  • zout
  • Marinade:
  • 0.5 uitje
  • 3 tenen knoflook
  • 2 el chili saus
  • 2 el honing
  • 6 el ketjap manis

Bereiding (ca. 200 minuten)

Stap 1 Inpakken met alu en dry rub kruidenmix folie en morgen 2hr op 120gr stomen.

Stap 2 De zoete marinade maken door alles met de staafmixer tot gladde saus pureren

Stap 3 Eruit halen, vocht eraf en in een schaal insmeren met zoete marinade, dan 10 min op de BBQ en smullen maar

Door |2018-06-03T09:36:03+00:005 mei 2018|Vlees