4 november 2005
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • bladerdeeg
  • sinaasappels
  • water
  • bruine suiker

Variatietips

  1. Je kan er wat vanille of amandelessence aan toevoegen, of kaneel.

Bereiding

Stap 1
Laat het bladerdeeg ontdooien.

Stap 2
Bekleed een rechthoekige lage bakvorm met het bladerdeeg en bak met bakpapier en blinde vulling in de oven.

Stap 3
Ondertussen sinaasappels schillen, alle witte velletjes verwijderen en in stukjes snijden.

Stap 4
Bruine suiker met water in een pannetje smelten en er de sinaasappelpartjes bijdoen en laten karamelliseren.

Stap 5
Dit op het bladerdeeg gieten. Nog wat bruine suiker overstrooien en nog even in de oven.

Variatietips

  1. Je kan er wat vanille of amandelessence aan toevoegen, of kaneel.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten