Ingrediënten

  • 2 kg aardappels
  • 250 gr rauwe andijvie
  • 300 gr spekjes
  • Maggie
  • Peper
  • Zout
  • Melk
  • Azijn
  • Gehaktballetje, karbonaatje
  • 2 eieren, hard gekookt en fijngesneden

Bereiding


Stap 1
Maak puree van aardappelen en meng een zak rauwe andijvie door de aardappelen samen met de fijngesneden eieren.

Stap 2
Bak de spekjes op hoog vuur knapperig. Voeg de spekjes, samen met een scheut azijn, maggi, zout, peper en een scheutje melk toe aan de aardappelen en goed mengen!

Variatietips

  1. Gebruik aardappelpuree uit een pakje of een recept van deze site voor aardappelpuree
  2. Neem 4 gekookte eieren
  3. Lekker met mosterd en ketchup
  4. Lekker met een gehaktballetje en jus.
‹ Terug