25 maart 2005
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 100 gr asperges
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels mayonaise [voor de saus]
  • 2 eetlepels zure room [voor de saus]
  • 2 eetlepels kervel [voor de saus]
  • 1 theelepel mosterd [voor de saus]
  • peper en zout naar smaak

Bereiding

Stap 1
Eieren � 8 minuten koken, zodat ze hardgekookt zijn. De asperges en eieren snijden en in een schaal doen. De saus maken door alle ingredi�nten door elkaar te mengen en daarna door de asperges en de eieren mengen. Dit alles koud serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Mediterrane tonijnsalade

    4

    30 minuten

  • Tonijnsalade van Ino

    4

    15 minuten

  • Pastasalade met kip

    2

    25 minuten

  • Punks zomerse salade

    4

    10 minuten