25 maart 2005
6 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 100 gr zachte roomboter
  • 1 zakje vanille suiker
  • 100 gr suiker
  • 2 stuks eieren
  • 1 dl crème fraîche
  • 200 gr tarwebloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 200 gr zwarte bessen
  • 2 el poedersuiker

Bereiding

Stap 1
De oven voorverwarmen op 175°c en een bakvorm (20x30cm) invetten. De boter met vanillesuiker en de suiker tot de crème kloppen.

Stap 2
Vervolgens de eieren en crème fraîche toevoegen.

Stap 3
Daarna de bloem en de bakpoeder zeven en dan erdoor heen roeren

Stap 4
De zwarte bosbessen voorzichtig door het beslag mengen

Stap 5
Het beslag in de vorm doen gladstrijken en midden in de oven ongeveer in 30 minuten bakken aflaten koelen met poedersuiker bestrooien.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chocolade brownies

    12

    35 minuten

  • Parijse appelflan

    10

    60 minuten

  • Marmercake

    8

    120 minuten

  • Knapperige bramen-appel cake

    4

    60 minuten