7 februari 2008
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr fijngesneden fricandeau
  • 4 handjes eikenbladsla
  • 1 granaatappel
  • 8 el olijfolie
  • 2 el fijne mosterd
  • 2 el azijn
  • verse peper
  • grove korrels zeezout

Variatietips

  1. Doe wat knoflook door de dressing.

Bereiding

Stap 1
Maak een dressing van de olie, mosterd en azijn.

Stap 2
Leg op vier borden een handje sla in het midden.

Stap 3
Drapeer hierover de fricandeau.

Stap 4
Rol de granaatappel stevig over het aanrecht.

Stap 5
Snijd de appel doormidden en verwijder de pitjes. Doe de pitjes in een vergiet en laat uitlekken.

Stap 6
Lepel de dressing over de borden.

Stap 7
Bestrooi de borden met de pitjes granaatappel, peper en zeezout. Eet smakelijk!

Variatietips

  1. Doe wat knoflook door de dressing.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chique hapje vooraf met gerookte zalm
  • Chique voorgerecht

    4

    25 minuten

  • Kippenlevertjes in port

    4

    70 minuten

  • Carpaccio met kaas

    2

    10 minuten