22 mei 2012
8 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr jonge kaas
  • 200 gr katenspek (rechte plakken)

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kaas in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm

Stap 2
Wikkel de kaas blokjes in katenspek, zo dat je het blokje kaas niet meer ziet en plaats de op de bakplaat. Bak de blokjes ongeveer in 5 a 10 minuutjes in een voorverwarmde oven. Het spek moet gekleurd zijn, maar het kaas moet er niet uitlopen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gerookte-zalm-rolletjes

    4

    30 minuten

  • Groentenburgers

    4

    20 minuten

  • Parmezaan courgette chips voor bij het EK

    4

    20 minuten

  • Aardappel-kaaskrokantje

    4

    30 minuten