25 januari 2006
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 300 a 500 gram tomaatjes
  • zout en peper
  • 2 tl oregano & basilicum
  • 1 el fijngeknipte peterselie
  • 200 gr feta
  • 3 bosuitjes
  • 2 tenen knoflook
  • olijfolie

Variatietips

  1. Ook lekker met mozzarella.

Bereiding

Stap 1
Tomaatjes wassen, drogen en in schijfjes snijden.

Stap 2
Over een ovenschaal verdelen, kruiden erover, teentje knoflook, fijngehakte bosui en verkruimelde feta.

Stap 3
Besprenkel royaal met olijfolie en zet in de oven tot de de kaas mooi gesmolten is.

Variatietips

  1. Ook lekker met mozzarella.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Noten fondue

    4

    10 minuten

  • Ovenschotel aardappel broccoli ananas

    4

    45 minuten

  • Paella simpele versie

    4

    45 minuten

  • Kip-kikkererwten-curry met rijst en sojascheuten

    2

    20 minuten