10 juli 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • boter of olie
  • peper en zout
  • 3 a 4 bosjes radijsjes
  • sneden brood
  • olie
  • 2 el suiker

Bereiding

Stap 1
Snij het brood in blokjes en bak het goudbruin in ruim wat olie of boter.

Stap 2
Was de radijsjes. Doe de wortels en het groen eraf, dep ze droog.

Stap 3
Smelt de boter of olie in een pan, doe de radijsjes erbij.

Stap 4
Bestrooi met nootmuskaat, zout en peper. Laat ongeveer 10 minuutjes zachtjes bakken.

Stap 5
Besprenkel ze dan met wat olie en suiker en laat ze nog even bakken tot ze mooi glanzen. Blijf ondertussen voortdurend roeren.

Stap 6
Voeg op het laatste de gebakken broodkorstjes erbij en roer goed om. Serveer bij een groene salade.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten