27 mei 2007
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 1 uitje
  • 3 eieren
  • 500 gr gehakt
  • 1 zakje gehaktkruiden
  • 1 beschuitje
  • 2 zakjes jus

Variatietips

  1. Op een broodje heb je een broodje bal.

Bereiding

Stap 1
De gehakt in een grote kom doen.

Stap 2
Dan 1 uitje bakken en in de kom erbij doen.

Stap 3
Daarna 2 eitjes roerbakken zodat je allemaal kleine stukjes hebt en dan deze ook in de kom doen.

Stap 4
Dan 1 rauw ei+ 1 zakje gehaktkruiden + 1 verkruimeld beschuitje door de gehakt in de kom kneden.

Stap 5
Gehakt in een pan in gesmolten margarine goed bruin laten worden aan alle kanten.

Stap 6
Zodra de ballen goed bruin zijn, dan 2 zakjes + aangegeven hoeveelheid water bij de ballen doen en dan zachtjes ongeveer 30 minuutjes onder de deksel gaar laten worden.

Variatietips

  1. Op een broodje heb je een broodje bal.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Rendang (Indonesisch draadjesvlees)

    4

    120 minuten

  • Omelet met ham

    2

    15 minuten

  • Beef Stroganof

    4

    40 minuten

  • Vlaamse stoverij

    4

    150 minuten