24 mei 2005
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 bak mosselen (1kilo per persoon)
  • soepgroenten
  • mosselkruiden
  • water

Benodigdheden

  • Grote pan of mosselpan.

Variatietips

  1. Met knoflooksaus.
  2. Met chilisaus.
  3. Met kerriesaus.

Bereiding

Stap 1
Neem een grote pan met water. Breng deze met soepgroenten erin aan de kook.

Stap 2
Voeg de mosselen toe en breng het geheel weer aan de kook.

Stap 3
Voeg mosselkruiden toe. Zodra het geheel kookt het gas laag zetten en laten koken totdat de schelpen open gaan.

Stap 4
Gedeeltelijk afgieten. Naar smaak eten met diverse sausjes.

Variatietips

  1. Met knoflooksaus.
  2. Met chilisaus.
  3. Met kerriesaus.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Aardappelen met grijze garnalen

    4

    40 minuten

  • Garnalen in sate saus

    4

    25 minuten

  • Scampi met honing en sesamzaadjes

    4

    35 minuten

  • Mosselen in witte wijn van Tommie

    2

    15 minuten