10 maart 2010
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 8 stuks sint jakobsschelp
  • kruidenboter
  • 100 gr garnaaltjes (hollandse)
  • 4 gamba's
  • paar korrels oude geraspte kaas

Variatietips

  1. Je kan er meerdere vissoorten bijleggen zoals bv een mossel, stukje zalm enz en het als tussengerecht serveren.

Bereiding

Stap 1
Maak de sint jakobsschelp schoon en schroei hem even snel om en om dicht in een grillpan. Doe de gamba's even mee hetzelfde.

Stap 2
Maak 4 schelpen schoon en leg hier 2 sint jakobsschelpen en een gamba en een paar garnaaltjes hierop, een klontje boter er overheen. Zout, peper, klein snufje paprikapoeder en een paar korreltjes geraspte oude kaas erover.

Stap 3
Even een paar minuutjes in de oven onder de gril tot de boter gesmolten is en de kaas gesmolten en er een goudbruin korstje op komt. 

Stap 4
Stukje stokbrood erbij serveren.

Variatietips

  1. Je kan er meerdere vissoorten bijleggen zoals bv een mossel, stukje zalm enz en het als tussengerecht serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten