3 juni 2007
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • flinke scheut balsamico azijn

Benodigdheden

  • BBQ
  • Plastic zak

Variatietips

  1. Rooster er een rood of groen pepertje bij.
  2. Verkruimel er mozzarella overheen.
  3. Meng de paprika's door een groene salade.

Bereiding

Stap 1
Was de paprika onder stromend water en leg op de BBQ. Draai ze zo dat ze aan alle kanten helemaal zwart geblakerd zijn.

Stap 2
Doe ze in een plastic zakje. Knoop de zak goed dicht.

Stap 3
Haal de paprika's na een goed kwartier uit de zak en pel het zwart eraf.

Stap 4
Snijd de paprika's in repen en sprenkel er balsamico azijn overheen. Gelijk opdienen. Eet ze!

Variatietips

  1. Rooster er een rood of groen pepertje bij.
  2. Verkruimel er mozzarella overheen.
  3. Meng de paprika's door een groene salade.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Runderreepjes met oesterzwammen en taugé

    4

    15 minuten

  • Bleekselderij gegratineerd met kaas

    4

    40 minuten

  • Kipfilet in tomatensaus

    4

    30 minuten

  • Gentse waterzooi

    4

    50 minuten