5 januari 2007
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 7 radijsjes
  • 2 wortels

Variatietips

  1. Gebruik andere rauwkost.
  2. Giet er een sausje overheen.

Bereiding

Stap 1
Snijd een groot stuk komkommer ongeveer 10 cm af.

Stap 2
Na 3 cm vanaf de linkerkant 3 cm tot 1/3 insnijden en vanaf de rechterkant tot de snee zodat je een stuk komkommer erop kan zetten van ongeveer 4 cm.

Stap 3
Hol vervolgens een stuk komkommer uit met een theelepeltj en vul deze met reepjes rauwkost (houd 4 radijsjes over).

Stap 4
Prik de sateprikker aan het begin en het einde van de komkommer en prik aan 4 kanten een radijsje als wielen.

Variatietips

  1. Gebruik andere rauwkost.
  2. Giet er een sausje overheen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Knoflook tomaten uit de oven

    2

    25 minuten

  • Toemisboontjes (pittige Indonesische boontjes)

    4

    90 minuten

  • Gevulde tomaten met bloemkool

    4

    20 minuten

  • Andijvie stamppot van Iris

    4

    20 minuten