Ingrediënten

  • 4 l water
  • 2 vleesbouillonblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 groenten tomatensoep
  • 1 kg soepgroenten
  • vermicelli
  • 1 el sambal badjak

Bereiding


Stap 1
Verwarm water in de soeppan samen met de vleesbouillonblokjes en laat het even goed koken.

Stap 2
Kruid het gehakt en maak de balletjes en voeg ze in de soep.

Stap 3
Voeg de Honig groenten-tomatensoepzakjes met de tomatenpuree en de sambal badjak toe aan de soep en roer vervolgens door. De soep mag nu niet meer koken.

Stap 4
Vervolgens de soepgroente er door heen roeren en de vermicelli er door heen.

Variatietips

  1. Honig kartonnendoosjes groenten tomatensoep
  2. Een dag van te voren klaar maken dat maakt de soep nog lekkerder en wel zo makkelijk de dag zelf!
‹ Terug