30 maart 2005
6 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 4 l water
  • 2 vleesbouillonblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 groenten tomatensoep
  • 1 kg soepgroenten
  • vermicelli
  • 1 el sambal badjak

Variatietips

  1. Honig kartonnendoosjes groenten tomatensoep
  2. Een dag van te voren klaar maken dat maakt de soep nog lekkerder en wel zo makkelijk de dag zelf!

Bereiding

Stap 1
Verwarm water in de soeppan samen met de vleesbouillonblokjes en laat het even goed koken.

Stap 2
Kruid het gehakt en maak de balletjes en voeg ze in de soep.

Stap 3
Voeg de Honig groenten-tomatensoepzakjes met de tomatenpuree en de sambal badjak toe aan de soep en roer vervolgens door. De soep mag nu niet meer koken.

Stap 4
Vervolgens de soepgroente er door heen roeren en de vermicelli er door heen.

Variatietips

  1. Honig kartonnendoosjes groenten tomatensoep
  2. Een dag van te voren klaar maken dat maakt de soep nog lekkerder en wel zo makkelijk de dag zelf!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten