28 oktober 2011
1 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • kruidenboter (liefst zelf gemaakt zie recept op de site)
  • 1 rode ui, in ringen
  • 1 flesje donker bier
  • bouillon
  • 1 el oregano
  • 1 biefstuk
  • 1 el bloem

Bereiding

Stap 1
Biefstuk bakken en in aluminiumfolie laten rusten.

Stap 2
De ciabatta doorsnijden en besmeren met kruidenboter.

Stap 3
De rode ui bakken en de bloem mee bakken.

Stap 4
Donker bier en bouillon in dezelfde pan inkoken met de oregano.

Stap 5
Biefstuk in plakjes snijden op het ciabattabroodje leggen en als laatste de uiensaus over de andere zijde van het broodje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Smoor van kip of vlees

    2

    40 minuten

  • Biefstuk met paksoi

    3

    15 minuten

  • Indische Hachee

    1

    20 minuten

  • Chili con carne voor Fabrizia van Hans

    8

    40 minuten