29 juli 2008
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 bolletjes vanille-ijs
  • 1 hand frambozen (zorg voor genoeg)
  • 1 el suiker
  • 3 el water

Variatietips

  1. Voor de liefhebber: je kunt er ook eventueel wat slagroom over doen.

Bereiding

Stap 1
Was eerst de frambozen en doe ze in een pan (het liefst een kleine) en doe het water en suiker erbij en verwarm op een klein vuurtje.

Stap 2
Laat alles 5 minuten pruttelen en roer af en toe.

Stap 3
Giet de saus door de zeef en hou het nat bij.

Stap 4
Schep 1 bolletje (mag meer ook voor wie meer wil natuurlijk) in een glas en giet wat frambozensaus overheen. De saus kan warm maar ook koud worden gebruikt.

Variatietips

  1. Voor de liefhebber: je kunt er ook eventueel wat slagroom over doen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten