7 januari 2006
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 0.5 kg half om half gehakt
  • ei
  • 2 el paneermeel
  • handje hand verse koriander
  • hand verse munt
  • 2 el tomaten puree
  • handje erwtjes
  • 1 el garam masala
  • 2 naanbroden

Bereiding

Stap 1
Meng het gehakt met een ei, paneermeel, koriander, munt, tomatenpuree, erwtjes en Garam Masala.

Stap 2
Vorm van het gehakt vier gelijke hamburgers.

Stap 3
Bak ze in een koekenpan mooi bruin en gaar.

Stap 4
Snijd twee naanbroden door de helft en laat ze in een oven warm worden.

Stap 5
Snijd nu de naanbroden doormidden (je hebt na het snijden vier stukken en die snijd je door de helft) en beleg ze met sla, paprika, wortel en komkommer.

Stap 6
Leg nu de hamburgers op de ene helft van het brood. Besmeer rijkelijk met muntsaus en leg er een ander stuk brood op.

Stap 7
Garneren met koriander.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Broodje gerookte zalm à la jessie

    2

    10 minuten

  • Raclette

    1

    15 minuten

  • Broodje roomvlees

    4

    20 minuten

  • Kruiden-focaccia

    2

    60 minuten