7 oktober 2005
2 personen
50 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr half om half gehakt
  • 1 blikje erwtjes
  • kokosmelk
  • kurkuma
  • currypoeder
  • 1 bosje koriander, fijngehakt
  • lasagnebladeren
  • aubergine

Variatietips

  1. Bestrooien met de rest van de koriander...

Bereiding

Stap 1
Bak het gehakt rul in een koekenpan.

Stap 2
Voeg nu de erwtjes, kokosmelk, water, kurkuma, curry poeder en driekwart koriander toe.

Stap 3
Vet een ovenschaal in met boter of olie en 'beleg' deze met laagjes saus en laagjes lasagnebladeren.

Stap 4
Begin en eindig met een laagje saus.

Stap 5
Snijd de aubergine in lange plakken.

Stap 6
Leg de plakken even op een hete grillpan.

Stap 7
Drapeer nu de plakken aubergine op de lasagne.

Stap 8
Zet een half uur in een oven van 200 graden.

Variatietips

  1. Bestrooien met de rest van de koriander...

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chili con carne

    4

    30 minuten

  • Pasta carbonara

    2

    20 minuten

  • Vistagliatelle met Danish blue

    4

    20 minuten

  • Spaghetti met italiaanse kruiden

    4

    45 minuten