29 januari 2010
3 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • kipfilet
  • ketjap manis
  • olie of bakmargarine
  • rijst
  • sperzieboontjes

Bereiding

Stap 1
Je neemt 1 kipfilet meer dan het aantal personen dat je hebt. Je snijdt de kipfilet in reepjes of blokjes en bakt ze dan gaar.

Stap 2
Dan doe je er ketjap manis bij en roerbak je het om. Je kan er ook nog groente door doen.

Stap 3
Dan kook je de rijst zoals beschreven op het pak en kook je de sperzieboontjes beetgaar.

Stap 4
Smakelijk eten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Indonesische kalkoen van Esnie

    4

    90 minuten

  • Kip met paprika en yoghurt

    1

    30 minuten

  • Stoofpotje van kip paprika en aardappeltjes

    4

    30 minuten

  • Kerrie kip met rijst

    4

    60 minuten