6 december 2020
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 4 stuks makreelfilet
  • 8 el mirin
  • 8 el sojasaus
  • peper naar smaak
  • 0.5 stuk limoen

Variatietips

  1. Lekker met een toef wasabi-mayonaise, lontong en zeewiersalade.

Bereiding

Stap 1
Marineer de makreelfilets in het mengsels van sojasaus en mirin voor minimaal 1 uur.

Stap 2
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de ovenschaal in. Leg de makreelfilets in de schaal en giet het mengsel van mirin en sojasaus erover en maak af met peper naar smaak.

Stap 3
Bak de makreelfilets in ongeveer 20 minuten gaar in de voorverwarmde oven en serveer met een kwart limoen om aan tafel te besprenkelen.

Variatietips

  1. Lekker met een toef wasabi-mayonaise, lontong en zeewiersalade.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!