Ingrediënten

  • handje hazelnoten
  • 1 banaan
  • 0.5 l yoghurt
  • rozijnen
  • sap van 1 citroen
  • 4 tl basterdsuiker
  • 1 appel
  • 1 banaan
  • 50 gr havermout

Bereiding


Stap 1
Meng de havermout en de rozijnen en voeg wat water toe en laat het een uurtje staan. voeg de citroensap en de suiker toe en schenk de room en de yoghurt erover en goed roeren. schil de appel en de banaan en rasp daarna de appel en snijdt de banaan in plakjes. hak de hazelnoten in stukjes, voeg dit alles aan de yoghurt toe en roer goed door elkaar heen en zet daarna het gerecht een nachtje in de koelkast en je hebt de volgende ochtend een heerlijk en stevig ontbijt.

Variatietips

  1. Vruchtjes naar eigen smaak toevoegen, maakt het meer van jezelf.
‹ Terug