Ingrediënten

  • 250 gr risotto
  • 1 stuk courgette, in stukken
  • 1 stuk aubergine, in stukken
  • zwarte peper
  • zout
  • groene olijven
  • feta in olie met kruiden
  • 5 tenen knoflook, fijngesneden
  • olijfolie
  • 1 stuk ui, fijngesneden

Bereiding


Stap 1
Maak de risotto volgens de bereidingswijze van het pak.

Stap 2
Doe de olie in een wok en doe de gesneden uien en de teentjes knoflook erbij en roerbak.

Stap 3
Voeg vervolgens de stukken courgette en de aubergine toe en roerbak met peper en zout totdat ze zacht worden.

Stap 4
Voeg vervolgens een finke hand groene olijven in stukjes gesneden toe en roerbak.

Stap 5
Voeg nu 2 a 3 handjes met de gekruiden feta toe en roerbak.

Stap 6
Schep nu de risotto door de groenten totdat alles goed door elkaar is.

Variatietips

  1. Serveer met een lekkere frisse salade en een wit wijntje.
‹ Terug