28 maart 2009
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr risotto
  • 1 stuk courgette, in stukken
  • 1 stuk aubergine, in stukken
  • zwarte peper
  • zout
  • groene olijven
  • feta in olie met kruiden
  • 5 tenen knoflook, fijngesneden
  • olijfolie
  • 1 stuk ui, fijngesneden

Variatietips

  1. Serveer met een lekkere frisse salade en een wit wijntje.

Bereiding

Stap 1
Maak de risotto volgens de bereidingswijze van het pak.

Stap 2
Doe de olie in een wok en doe de gesneden uien en de teentjes knoflook erbij en roerbak.

Stap 3
Voeg vervolgens de stukken courgette en de aubergine toe en roerbak met peper en zout totdat ze zacht worden.

Stap 4
Voeg vervolgens een finke hand groene olijven in stukjes gesneden toe en roerbak.

Stap 5
Voeg nu 2 a 3 handjes met de gekruiden feta toe en roerbak.

Stap 6
Schep nu de risotto door de groenten totdat alles goed door elkaar is.

Variatietips

  1. Serveer met een lekkere frisse salade en een wit wijntje.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!