31 maart 2005
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • bloem
  • 1 ei
  • snufje zout
  • 1 el massala
  • 1 tl ketoembar
  • djinten
  • water
  • knoflook
  • peper
  • rauwe aardappels
  • kip
  • boontjes
  • slaolie

Variatietips

  1. Eigenlijk hoor je kousenband te gebruiken in plaats van boontjes, maar boontjes zijn voor iedereen overal te krijgen en vaak ook goedkoper.

Bereiding

Stap 1
Alle ingrediënten van de pannenkoek door elkaar mixen tot een schenkbaar beslag.

Stap 2
De bloem beetje voor beetje toevoegen zodat er geen klonten ontstaan.

Stap 3
De aardappels koken en de kip gaar stomen met alle ingrediënten, als laatste de gekookte aardappels in stukjes toevoegen.

Stap 4
De pannenkoeken bakken in een pannetje.

Stap 5
De pannenkoeken vullen met roti.

Variatietips

  1. Eigenlijk hoor je kousenband te gebruiken in plaats van boontjes, maar boontjes zijn voor iedereen overal te krijgen en vaak ook goedkoper.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Eieren in kaasdeeg

    2

    30 minuten

  • Spinazie pasta van Eddy

    4

    20 minuten

  • Hindoestaanse bami van Viks ouders

    2

    30 minuten

  • Bieslook ovenschotel

    4

    60 minuten