24 oktober 2005
6 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 90 gr zelfrijzend bakmeel
  • 1 el basterdsuiker
  • 0.25 el zout
  • 2 losgeklopte eieren
  • 175 ml melk
  • 25 gr gesmolten boter

Variatietips

  1. Lekker met boter en jam.
  2. Ontbijt ideetje.

Bereiding

Stap 1
Zeef bloem, suiker en zout boven een kom.

Stap 2
Maak een kuiltje in het midden, roer melk en eieren door elkaar en giet dat in het kuiltje.

Stap 3
Maak er een glad beslag van(roerend met een pollepel)verhit in een koekenpan op een laag vuur.

Stap 4
Doe steeds een eetlepel beslag in de pan, een eindje uit elkaar.

Stap 5
Bak de scones ongeveer 2min op laag vuur of tot de onderkant goudbruin is draai dan om en bak dan nog 30 sec.

Stap 6
Haal ze uit de pan en ga door met de volgende scones ,je kan er wel 40 uit halen.

Variatietips

  1. Lekker met boter en jam.
  2. Ontbijt ideetje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Wraps met frisse salade en gerookte zalm en garnalen

    2

    10 minuten

  • Notenkaas

    2

    45 minuten

  • Garnalentoast met vis en kwartelei

    2

    20 minuten

  • Makkelijke maaltijd met een Indiaas tintje

    2

    20 minuten