4 juni 2013
4 personen
55 minuten

Ingrediënten

  • 6 plakken bladerdeeg
  • 400 gr kipshoarma
  • 1 ui
  • 2 rode paprika's
  • 4 tenen knoflook
  • 400 gr champignons
  • 4 eieren
  • 500 gr griekse yoghurt
  • 100 gr geraspte jonge kaas
  • snufje zout / peper

Variatietips

  1. Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de vorm met het deeg. Bak de shoarma zonder olie in een koekenpan 3 min zachtjes. Voeg de gesnipperde ui, paprika in blokjes, helft van de gesnipperde knoflook en de gesneden champignons toe en bak nog 3 minuten. Klop de eieren los met 200 gr yoghurt. Meng er de kaas zout & peper door. Schep de shoarma op de deegbodem schenk er het yoghurtmengsel over. Bak de quiche 35 minuten in de hete oven gaar en goudbruin. Meng de laatste 2 tenen knoflook door de yoghurt. Serveer de knoflooksaus bij de quiche.

Variatietips

  1. Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!