• 5 november 2006
  • 4 personen
  • 20 minuten

Ingrediënten

  • zakje kokos
  • duimlengte kentjoer (vers)
  • trassi ± 2 bij 2 cm
  • 2 el sambal
  • 3 tenen knoflook
  • 1 el witte basterdsuiker
  • spitskool

Bereiding


Stap 1
In een wok wat olie doen. De trassi in de olie bakken tot het een beetje een pasta is geworden.

Stap 2
Vervolgens de 3 teentjes knoflook geperst meebakken, samen met de geraspte kentjoer, de sambak oelek en de basterdsuiker.

Stap 3
Als laatste de kokos meebakken, tot deze een kleurtje heeft.

Stap 4
De groenten stomen en in een grote kom (of de pan van het vuur) samen met de kokos mengen.

Variatietips

  1. Je kan ook andere groenten erbij doen.
  2. Tauge er door heen is ook erg lekker.
‹ Terug