• 10 juli 2019
  • 2 personen
  • 30 minuten

Ingrediënten

  • 6 taco's
  • 250 gr gehakt
  • bosuitjes
  • rode paprika
  • groene paprika
  • 150 gr champignons
  • 300 gr mais
  • peper
  • zout
  • 2 tenen knoflook
  • zoete ketjap manis
  • 200 ml (sweet) chili saus
  • cheddar kaas
  • avocado
  • avocado kruiden
  • zure room

Bereiding


Stap 1
Bak in een hapjes pan het gehakt met de geperste knoflook, peper en zout rul. Scheutje chilisaus en zoete ketjap toevoegen. En bak ondertussen de taco's volgens de verpakking in de oven ongeveer 13 tot 15 minuten.

Stap 2
Bak vervolgens de rode paprika, de gesneden bosuitjes en de gesneden champignons mee. Voeg nog wat chilisaus en zoete ketjap toe zodat het een beetje "plakkerig" wordt. Vul de taco's aan tafel met het gehakt / groenten mengsel, de geraspte cheddar, guacemrle en zure room.

Variatietips

  1. Lekker met salade
‹ Terug