11 januari 2009
6 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr gesneden katenspek
  • 1 kg jonge kaas, in blokjes van 3 bij 3 cm

Variatietips

  1. Ook lekker met brie of een andere soort kaas die je zelf lekker vindt.

Bereiding

Stap 1
Verpak elk stukje kaas in een plakje katenspek, zodat alle kanten van het blokje kaas bedekt zijn.

Stap 2
Bakken totdat de kaas gesmolten is. Dit kan tijdens het gourmetten en lekker in de oven als hapje bij de borrel.

Variatietips

  1. Ook lekker met brie of een andere soort kaas die je zelf lekker vindt.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Fabs gevulde eieren

    10

    20 minuten

  • Speklapjes met kaneel van Eddy

    2

    15 minuten

  • Vogelnestje

    4

    60 minuten

  • Kalfsstoofpot met room en kappertjes

    4

    150 minuten