15 juni 2005
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 8 dunne lapjes vis vb. kabeljauw
  • paprikapoeder
  • gedroogde basilicum
  • peper en zout
  • gemalen kaas vb. emmentaler
  • 250 gr tomaten, gepeld in plakjes
  • 0.25 l room
  • 2 el fijngehakte peterselie
  • 250 gr rijpe camembert

Bereiding

Stap 1
Beboter een vuurvaste schaal en leg er de 4 visstukken in. Strooi er paprikapoeder, wat gemalen kaas, basilicum, peper en zout over.

Stap 2
Leg daarover heen de helft van de tomaten en leg daarop de andere 4 stukken vis, nogmaals de kruiden en tomaten.

Stap 3
Giet nu de room erover en bestrooi het geheel met de peterselie. Dek de schaal af met aluminiumfolie.

Stap 4
Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en maak de vis op ca. 200 graden gaar.

Stap 5
Snijd de camembert in plakken en verdeel het op de tomaten, laat het nog heel even mee garen tot de kaas mooi van kleur is geworden.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gevulde filet

    4

    60 minuten

  • Zalm lasagne

    2

    25 minuten

  • Bietjes

    2

    20 minuten

  • Vinegette saus met braadworst

    4

    50 minuten