2 september 2006
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • roomijs
  • bieslook
  • rode appel
  • geschrapte bospeen
  • poedersuiker of gekleurde suiker

Bereiding

Stap 1
Appel wassen deze in maanvormige plakjes snijden (eventueel in de citroen dompelen,om verkleuring te voorkomen) de geschrapye bospeen moet je carameliceren in de suiker om een zoete smaak aan de wortel te krijgen. nu kan je een bolletje ijs op een bord leggen,leg hier op het worteltje de bovenste 6 appelvleugeltjes mag je er in steken met de brede kant naar boven. de onderste 2 vleugeltjes mogen er nu ook in, maar met de brede kant naar beneden, neem nu de bieslook en maak de voel -sprieten, verder kan je de vlinder afgarneren zoals je het zelf wil. succes

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Tompouce met framboos en aardbei

    4

    40 minuten

  • Witte chocolademousse

    4

    20 minuten

  • Dulce de leche

    4

    55 minuten

  • Kokosdessertrijst voor de barbeque

    4

    35 minuten