14 juni 2005
6 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • pakje speculoos of bastogne koekjes
  • 125 gr roomboter
  • 500 ml slagroom
  • 350 gr witte chocolade
  • eventueel chocolakrullen als versiering

Bereiding

Stap 1
Koek in de keukenmachine verkruimelen - boter smelten en door de koek doen - dit in een (ingevette met bakpapier beklede) taartvorm scheppen en plat drukken! - smelt de witte chocolade voorzichtig in een schaal die in een andere kom met warm water staat - klop de room - voeg de gesmolten (en afgekoelde!) chocolade door elkaar, en schep op de bodem - laat alles minimaal 6 uur staan.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chocoladecake

    10

    80 minuten

  • Kokoskoekjes

    8

    50 minuten

  • Quiche lorraine (hartige taart)

    6

    50 minuten

  • Aspergetaart

    4

    55 minuten