10 maart 2010
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr zeebaarsfilet
  • 200 gr prei
  • honing
  • mosterd
  • balsamico
  • grof zeezout
  • olijfolie
  • aardappelpuree

Bereiding

Stap 1
Maak een mixje van 2 eetlepels mosterd en twee eetlepels honing en een flinke scheut olijfolie en een klein scheutje balsamico. Laat dit even staan en bak even de prei zachtjes aan in een braadpannetje.

Stap 2
Meng de prei en de aardappelpuree door elkaar met een beetje zout en peper en beleg hier de bodem van de ovenschaal mee.

Stap 3
Leg hierop de zeebaarsfilets en besmeer ze met het mengsel van de olie mosterd en honing.

Stap 4
Strooi hierover het grove zeezout en zet het voor 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Sushi zalm

    2

    90 minuten

  • Zalmtaartje

    6

    120 minuten

  • Ciabatta met gerookte zalm en waterkers en brie en ananas

    1

    5 minuten

  • Koude garnalensoep

    2

    25 minuten