31 maart 2005
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • krabjes
  • uien
  • peper en zout
  • knoflook
  • gember
  • ketjap
  • zonnebloemolie

Variatietips

  1. Lekker bij witte rijst of nasi goreng.

Bereiding

Stap 1
De krabjes marinade maken door alle ingrediënten in een kom te voegen en daarna de krabjes 30 minuten in de marinade te laten staan.

Stap 2
Uien bakken in boter en de krabjes in de pan bakken. Een beetje water in de pan doen en laten sudderen tot het gaar is.

Variatietips

  1. Lekker bij witte rijst of nasi goreng.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pindasaus a la Fabriez

    8

    10 minuten

  • Babi ketjap

    4

    180 minuten

  • Ayam pedis

    2

    20 minuten

  • Sambal goreng telor

    4

    15 minuten