31 maart 2005
4 personen
90 minuten

Ingrediënten

  • maagjes
  • azijn
  • uien
  • laos
  • salam
  • suiker
  • koffiemelk
  • knoflook
  • 2 tl paprikapoeder
  • vleesbouillonblokje
  • assem
  • ketjap
  • kopje warm water

Bereiding

Stap 1
Maagjes schoonmaken en wassen in azijn.

Stap 2
Zonnebloemolie in de pan; uien, laos, salam en knoflook even bakken.

Stap 3
2 theelepels paprikapoeder en het vleesbouillonblokje toevoegen.

Stap 4
Dan het assempapje en suiker toevoegen samen met de ketjap en een beetje water, daarna de deksel op de pan en zachtjes door laten sudderen.

Stap 5
Op het laatst een beetje koffiemelk toevoegen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Soto ayam

    4

    120 minuten

  • Boemboe koenjit van tante Mary

    6

    4 uur

  • Babi ketjap

    4

    180 minuten

  • Nasi djawa (padang)

    4

    30 minuten