31 maart 2005
4 personen
180 minuten

Ingrediënten

  • 3 à 4 cm toemoer koenjit
  • halve ui
  • 750 gr verse spinazie
  • 3 halve kemerie
  • 2 tenen knoflook
  • 2 lombok
  • 1 tl sambal
  • 4 à 5 door de helft gesneden maiskolven
  • 1 tl suiker

Variatietips

  1. Te combineren met nasi en eventueel babi ketjap.

Bereiding

Stap 1
Toemoer koenjit, halve ui en kemerie fijn maken samen met de knoflook en de lombok of een theelepel sambal fruiten.

Stap 2
De kruiden met de maïs koken tot het zacht is, daarna de verse spinazie toevoegen, de kook erover en het is klaar.

Variatietips

  1. Te combineren met nasi en eventueel babi ketjap.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Patat pedis

    4

    10 minuten

  • Toemis tahoe en taugé van mams

    4

    15 minuten

  • Boemboe bali

    2

    30 minuten

  • Hete levertjes

    4

    30 minuten