7 mei 2006
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr bami (in droge vorm)
  • 200 gr kip
  • 300 gr roerbakbami groenten
  • 2 tenen knoflook
  • peper
  • zout
  • bouillonblokje

Variatietips

  1. Je kan de bami ook vervangen doe mie.
  2. Je kan de kip ook vervangen door gehakt of geen vlees gebruiken en er een lekker sate-tje bij serveren alleen is het dan geen 1-pansgerecht meer.
  3. Sambal om het wat pittiger te maken.

Bereiding

Stap 1
Water koken, zodra het water kookt pan van het vuur halen en de bami hierin 10 minuten laten wellen. En daarna laten uitlekken.

Stap 2
Ondertussen het vlees snijden en bakken in een wok in olie.

Stap 3
Zodra het vlees gaar is de groenten mee bakken.

Stap 4
Alle kruiden mee bakken en de uitgelekte bami mee bakken.

Variatietips

  1. Je kan de bami ook vervangen doe mie.
  2. Je kan de kip ook vervangen door gehakt of geen vlees gebruiken en er een lekker sate-tje bij serveren alleen is het dan geen 1-pansgerecht meer.
  3. Sambal om het wat pittiger te maken.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!