31 maart 2005
4 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr gehakt
  • 3 grote aardappelen
  • 2 eieren
  • 1 tomaat
  • 1.5 kopje bouillon
  • 3 el boter
  • 1 grote ui gesneden
  • 2 tenen knoflook
  • 0.5 tl peper
  • 0.5 tl nootmuskaat
  • 4 kruidnagels
  • 3 el ketjap
  • zout

Variatietips

  1. Lekker met rijst of bami.

Bereiding

Stap 1
Klop de eieren op met wat zout en peper.

Stap 2
Prak de gekookte aardappelen fijn en meng het gehakt er door heen.

Stap 3
Maak hiervan platte schijfjes van ongeveer 2 cm dik en bak ze bruin in hete olie, leg ze dan even op een bord.

Stap 4
Fruit de uien en de knoflook lichtbruin en doe daarna het gehakt en de ketjap, kruidnagels, nootmuskaat, bouillon en de gesneden tomaat en laat het verder gaar sudderen.

Variatietips

  1. Lekker met rijst of bami.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten