• Biefstuk met knoflook

    2

    45 minuten

  • Witlof met banaan

    2

    40 minuten

  • Ham in groene kruiden

    4

    30 minuten

  • Casserole stroganoff

    4

    90 minuten

  • Kippenlevertjes in port

    4

    70 minuten

  • Carpaccio met retichsalade

    2

    20 minuten

  • Biefstuk in pindasaus

    4

    30 minuten

  • Mexicaanse broccoli schotel

    4

    45 minuten

  • Gehaktballen

    4

    45 minuten

  • Gehaktballen van Priscilla

    4

    45 minuten

  • Mijn boeuf bourguignon

    2

    150 minuten

  • Rundvlees met bonen met een fris vleugje van claar

    2

    25 minuten

  • Fricandeau met pesto en pijnboompitjes

    2

    30 minuten

  • Biefstuk met paksoi

    3

    15 minuten

  • Quiche lorraine (hartige taart)

    6

    50 minuten