• Boeuf bourguignon

    3

    180 minuten

  • Chili con carne voor Fabrizia van Hans

    8

    40 minuten

  • Tagliatelle van Claar met snitzel

    2

    25 minuten

  • Vitello tonnato van Claar

    6

    150 minuten

  • Gevulde paprika

    2

    40 minuten

  • Wok van groenten en vlees

    4

    25 minuten

  • Curry van rundvlees

    4

    10 minuten

  • Hachis Parmentier van de B&B Hueting

    4

    90 minuten

  • Verrassend pakje spek

    6

    20 minuten

  • Pittig gekruide beenham

    4

    120 minuten

  • Herfst beenham

    3

    60 minuten

  • Oma’s draadjes vlees a la Eddy

    4

    25 minuten

  • Draadjes vlees, suddervlees, rundvlees

    4

    25 minuten

  • Carpaccio culinair van Eddy

    4

    20 minuten

  • Dominicaanse bananen in spek

    8

    15 minuten